Om mig
Så langt tilbage jeg kan huske, har jeg haft hovedet fuldt af mærkelige væsner og fjollede ideer. De står i kø inde i mit hovede og venter på at blive lukket ud. Ind i mellem er jeg nødt til at slippe nogen af dem ud, så jeg kan koncentrere mig om andre ting. F.eks. mit arbejde som grafisk designer. Jeg har nok altid tegnet og i stedet for at lægge det hele ned i skuffen, så har jeg lagt noget af det her på siden. På twitter deltager jeg i forskellige tegneevents. Fx #inktober og  #color_collective som jeg ofte også poster på instagram.
Mit alias, Vera Vinklemule, er noget min far kaldte mig, da jeg var barn. Hvis jeg var lidt mut var jeg Vera Vinkelmule. Hvis jeg var glad var jeg Eulalia Constance von Nikkelphryd. Sidstnævnte er lidt langt... :-) Min familie og venner mener, jeg har en temmelig livlig fantasi. Det synes jeg nu også, de fleste af dem har :-) Men det at kunne tegne lige hvad der falder mig ind, er en slags ventil. Så der kan komme lidt ro i hovedet.
Jeg har flere gange været til en stor grafisk konference i Dublin, iloveoffset. Der har jeg mange gange hørt designere, illustratorer m.fl. sige, at det er vigtigt at have personlige projekter – især når man er kreativ. Man kan ikke forvente, at vores arbejde skal kunne tilfredsstille os og udfordre alle aspekter af kreativiteten. At tegne er mit personlige projekt.
Rumvæsnerne
Selv er jeg ikke herfra, så jeg kender dem alle fra rummet. Der skal gå yderligere 738 år før jordboerne får vished for, at der er intelligent liv på andre planeter. Men sikke en overraskelse I har i vente! Jeg har i årevis arbejdet på mit lille håndleksikon over kendte rumvæsener. Bind to kan så handle om de mindre kendte og bind tre om de ukendte. Men her er foreløbig nogle af dem fra første bind. Jeg håber ikke NASA opdager det. De er slet ikke mentalt forberedt.

Back to Top